Diensten

Webdesign Diensten

Wat doen wij en welke services wij bieden.

Websites

Webdesign

Webshops

Webdevelopment

Na  het design komt de bouw van de site en begint het webdevelopment. Alle componenten en ontwerp aspecten met gewenste functies worden geimplementeerd. Al deze onderdelen worden geoptimaliseerd voor de snelste laadtijden en de beste gebruikerservaring.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de website up-to-date blijft is regelmatig onderhoud aanbevolen. Op deze manier minimaliseer je de kans op online bedreigingen en ben je op alles voorbereid.
Lees meer over onderhoud en prijzen. 


Hosting

Wanneer je website of webshop laat maken moet deze natuurlijk probleemloos draaien en goed bereikbaar zijn. Hiervoor heeft u webruimte nodig; ook wel hosting genoemd. Impress webdesign levert bij elke website of webshop passende webhosting.

Beheer

Ook wel content beheer genoemd. De website up-to-date houden betekent regelmatig teksten, afbeeldingen en video aanpassingen en toevoegen. Dit kun je zelf doen maar ook aan mij uitbesteden zodat jezelf met je core business kan bezighouden.
Zie hier meer over onderhoud en prijzen?


Re-design

Je website is nog goed maar kan wel een ‘opfrisbeurt’ gebruiken? Re-stylen van bestaande websites, een landingspagina of productpagina is ook allemaal mogelijk.
Meer weten over restylen ? 


Custom code

Er is veel mogelijk met plugins (apps), maar er soms is dat geen oplossing. Met custom code is voor elk probleem een oplossing te vinden.
Meer weten over oplossingen ? 


Bemiddeling

Wat ik zelf niet doe maar wel kan laten verzorgen door mijn partners die specialist zijn op hun gebied is o.a.; Fotografie, Video’s of video bewerking, SEA – Adword campagnes, Drone beelden, Logo ontwerp en Teksten schrijven.

Website diensten

Zoals je ziet kun je bij ons voor veel diensten terecht. Onze service stopt niet als de opdracht klaar is. Om zonder zorgen te blijven genieten van je  website / webshop is goed onderhoud belangrijk. De pakket prijzen van onderhoud kun je hier vinden Het is heel fijn als er een goede back up is wanneer er iets gebeurd met de site.  Ook als er vragen zijn wanneer je zelf iets wil aanpassen of gewoon overleg over een uitbreiding is het fijn om terug te vallen op de diensten v/d webdesigner.

Impress webdesign helpt uw bedrijfsnel en professioneel aan een succesvolle website met een design op maat! Wij maken van website bezoekers echte klanten.

André den Breejen
André den Breejen

Vragen over de webdesign diensten?

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek.