Diensten

Webdesign Diensten

Wat doen wij en welke services wij bieden.

Websites

Webdesign

Webshops

Webdevelopment

Na  het design komt de bouw van de site en begint het webdevelopment. Alle componenten en ontwerp aspecten met gewenste functies worden geimplementeerd. Al deze onderdelen worden geoptimaliseerd voor de snelste laadtijden en de beste gebruikerservaring.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de website up-to-date blijft is regelmatig onderhoud aanbevolen. Op deze manier minimaliseer je de kans op online bedreigingen en ben je op alles voorbereid.
Lees meer over onderhoud en prijzen. 


Hosting

Wanneer je website of webshop laat maken moet deze natuurlijk probleemloos draaien en goed bereikbaar zijn. Hiervoor heeft u webruimte nodig; ook wel hosting genoemd. Impress webdesign levert bij elke website of webshop passende webhosting.

Beheer

Ook wel content beheer genoemd. De website up-to-date houden betekent regelmatig teksten, afbeeldingen en video aanpassingen en toevoegen. Dit kun je zelf doen maar ook aan mij uitbesteden zodat jezelf met je core business kan bezighouden.
Zie hier meer over onderhoud en prijzen?


Re-design

Je website is nog goed maar kan wel een ‘opfrisbeurt’ gebruiken? Re-stylen van bestaande websites, een landingspagina of productpagina is ook allemaal mogelijk.
Meer weten over restylen ? 


Custom code

Er is veel mogelijk met plugins (apps), maar er soms is dat geen oplossing. Met custom code is voor elk probleem een oplossing te vinden.
Meer weten over oplossingen ? 


Projectmanagement

Het beheren van een online project, groot of klein, een uitdaging kan zijn voor ondernemers en freelancers. Ik werk samen met derden om uw project te doen slagen.

Website diensten

Zoals u kunt zien, bieden wij een breed scala aan diensten aan. Onze service eindigt niet zodra uw project is afgerond. Voor een zorgeloze ervaring is het essentieel om uw website of webshop goed te onderhouden. U kunt de prijzen van onze onderhoudspakketten hier vinden. Het is geruststellend om te weten dat u kunt rekenen op een betrouwbare back-up, mocht er iets met uw site gebeuren. Bovendien staan we altijd klaar om u te ondersteunen, of u nu zelf aanpassingen wilt doorvoeren, overleg wilt over mogelijke uitbreidingen, of andere vragen heeft. U kunt altijd terugvallen op de diensten van uw webdesigner.

Bij Impress Webdesign helpen we uw bedrijf snel en professioneel aan een succesvolle website met een uniek ontwerp. We zetten websitebezoekers om in echte klanten.

André den Breejen
André den Breejen

Vragen over de webdesign diensten?

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek.