Professionele websites

Professionele websites

Wil je een nieuwe website laten maken voor je organisatie met een unieke uitstraling? Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele websites die aansluiten bij jouw wensen en ambities.

Wil je meer weten over professionele webshops? klik op de link

Wanneer is het een profesionele website?

Een professionele website heeft een doordacht maatwerk ontwerp waarbij is nagedacht over het doel en welke functionaliteiten er nodig zijn.

Hierbij wordt de gebruikersvriendelijkheid leidend gemaakt. Dit betekent ook zeer snelle laadtijden (onder de 1 sec.) dus wordt de website goed en slim opgebouwd.

Natuurlijk wordt ook de  beveiliging en ondersteuning niet vergeten.

Super responsive

Tegenwoordig moet een website zowel desktop als mobiel- en tabletvriendelijk vormgegeven zijn. Dat betekent dat de website afhankelijk van de grootte van het beeldscherm van het apparaat dat de website bezoekt mooi en volledig weergegeven wordt. Dat kan soms een uitdaging zijn wanneer er veel content aangeboden wordt. Op een smartphone ziet een webwinkel er bijvoorbeeld anders uit dan op een groot 27 inch beeldscherm van de pc.

Nu 10% korting ontvangen op uw aanvraag voor een offerte!

Vraag een gratis offerte aan en ontvang direct 10% korting.

Wat houdt professioneel webdesign in?

Professioneel webdesign begint met denkwerk . Wat is het doel, wat zijn de wensen? Daarna worden de eerste schetsen gemaakt en volgt er maatwerk design. Dit design wordt samen met jouw uitgewerkt, bijgeschaaft tot een defentieve versie.

Het design kan wordt gemaakt voor een home page, maar ook voor info-, tekst-, contact-, en/ of product-pagina’s. Er wordt genavigeerd door heel de site dus de stijl laten we overal aansluiten.

 

Professionele website laten maken. Het verschil

De term “professionele website laten maken” wordt al snel misbruikt. Zo zijn er genoeg webbouwers die een standaard template gebruiken, de layout 1 op 1 overnemen , deze inkleuren met de bedrijfskleuren en een logo erboven plaatsen. Zo ben je snel klaar en kan  prima zijn als budget site maar claim dit niet als professioneel gebouwde website.

Je kunt het verschil vaak wel zien.

Hier onder een voorbeeld. Op deze site zijn de foto en de witruimtes prima.  Maar het logo is weer heel groot over de foto geplaatst en de bijzin is slecht leesbaar door het weinige contrast. De uitstraling als geheel heeft ook geen wow factor.

Waarom een professionele website laten maken door Impress?

PROFESSIONELE VORMGEVING

Altijd het beste maatwerk design gemaakt voor jouw bedrijf.

HOSTING EN DOMEINNAAM

Full service betekent bij ons ook echt full service. Wij verzorgen ook de webhosting en domeinregistratie van jouw website.

ZOEKMACHINE VRIENDELIJK

Door de combinatie van een geoptimaliseerde website en sterke content zorgen we ervoor dat potentiële klanten je goed kunnen vinden

RESPONSIVE WEBDESIGN

De websites die wij bouwen zijn altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Wel zo handig, dan ben je altijd goed zichtbaar.

ONDERHOUD EN SUPPORT

We zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt.

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.
Neem contact op

Een goede website is altijd maatwerk

Kies voor kwaliteit in plaats van prijs
Een maatwerk website is niet zo goedkoop als een standaard website of een website template. Maar kies je voor standaard, dan lever je altijd in op uitstraling, kwaliteit en professionaliteit.

Faq

Wat is een professionele website?

Een professionele website heeft een doordacht maatwerk ontwerp waarbij is nagedacht over het doel(en), wat hiervoor nodig is om deze te bereiken en welke functionaliteiten er nodig zijn.

Wat is het voordeel van een professionele site?

Een professionele site is ontworpen volgens uw merk. Dit schept vertrouwen en zorg dat het bedrijf professioneel overkomt.

shape

Let’s meet

Contact landingspagina’s