Professionele websites

Professionele website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken voor je organisatie met een unieke uitstraling? Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele websites die aansluiten bij jouw wensen en ambities.

Wil je meer weten over webshops? klik op de link

Websites professioneel

Wanneer is het een professionele website?

Een website met een doordacht ontwerp waarbij is nagedacht over het doel en welke functionaliteiten er nodig zijn.

Hierbij wordt de gebruikersvriendelijkheid leidend gemaakt. Dit betekent ook zeer snelle laadtijden (onder de 1 sec.) dus wordt de website goed en slim opgebouwd.

Natuurlijk wordt ook de  beveiliging en ondersteuning niet vergeten.

doordachte ontwerpen

Super responsive

Tegenwoordig moet een website zowel desktop als mobiel- en tabletvriendelijk vormgegeven zijn. Dat betekent dat de website afhankelijk van de grootte van het beeldscherm van het apparaat dat de website bezoekt mooi en volledig weergegeven wordt. Dat kan soms een uitdaging zijn wanneer er veel content aangeboden wordt. Op een smartphone ziet een webwinkel er bijvoorbeeld anders uit dan op een groot 27 inch beeldscherm van de pc.

responsive

Gratis 1 op 1 sessie bij aanvraag van een offerte!

Vraag een gratis offerte aan en ontvang nu een 30 minuten consult met advies op maat voor uw bedrijf

Webdesignen met een plan

Om een echt goed ontwerp te creëren, is het belangrijk om te beginnen met denkwerk. Wat is het doel van de website en wat zijn de wensen van de klant? Vervolgens worden er eerste schetsen gemaakt en wordt er maatwerk design toegepast. Dit design wordt samen met de klant uitgewerkt en aangepast tot de definitieve versie.

Het design kan zowel voor de homepagina als voor andere pagina’s, zoals informatie-, tekst-, contact- en/of productpagina’s, worden gemaakt. Er wordt door de hele website genavigeerd, dus de stijl wordt overal aangepast om bij elkaar aan te sluiten.

webdesigns van pagina's

Het verschil

De term “professioneel” wordt vaak ten onrechte gebruikt, vooral door webbouwers die standaard thema’s gebruiken en deze simpelweg aanpassen met bedrijfskleuren en een logo. Hoewel dit een acceptabele aanpak kan zijn voor budgetwebsites, kan dit niet worden beschouwd als een professionele website. Het verschil is vaak duidelijk zichtbaar.

Als voorbeeld, op deze website zijn de foto’s en witruimtes goed gedaan. Echter, het logo is te groot over de foto geplaatst en de bijzin is slecht leesbaar vanwege het gebrek aan contrast. De uitstraling als geheel mist ook de “wow” factor.

het verschil

Waarom een goede website laten maken door Impress?

check DOORDACHT EN FRIS WEBDESIGN

Altijd het beste maatwerk design gemaakt voor jouw bedrijf.

check HOSTING EN DOMEINNAAM

Full service betekent bij ons ook echt full service. Wij verzorgen ook de webhosting en domeinregistratie van jouw website.

check ZOEKMACHINE VRIENDELIJK

Door de combinatie van een geoptimaliseerde website en sterke content zorgen we ervoor dat potentiële klanten je goed kunnen vinden

check RESPONSIVE WEBDESIGN

De websites die wij bouwen zijn altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Wel zo handig, dan ben je altijd goed zichtbaar.

check ONDERHOUD EN SUPPORT

We zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt.

ANDRÉ

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.
Neem contact op

Een goede website is altijd maatwerk

Kies voor kwaliteit in plaats van prijs
Een maatwerk website is niet zo goedkoop als een standaard website of een website template. Maar kies je voor standaard, dan lever je altijd in op uitstraling, kwaliteit en professionaliteit.

goed is altijd beter

Faq

Wat is een professionele website?

Een professionele website heeft een doordacht maatwerk ontwerp waarbij is nagedacht over het doel(en), wat hiervoor nodig is om deze te bereiken en welke functionaliteiten er nodig zijn.

Wat zijn de voordelen van een professioneel custom made website t.o.v. een thema-gebaseerde website?

Een custom made website wordt specifiek ontworpen en ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de unieke eisen en doelen van jouw bedrijf. Dit biedt niet alleen een unieke look die past bij je merk, maar geeft ook de mogelijkheid voor geoptimaliseerde functionaliteiten die specifiek op jouw processen zijn afgestemd. Met een thema-gebaseerde website ben je vaak beperkt tot de lay-outs en functies die het thema biedt, wat kan resulteren in een minder onderscheidende en minder efficiënte gebruikerservaring.

Zijn custom made websites niet veel duurder en tijdrovender om te ontwikkelen dan thema-gebaseerde websites?

Hoewel de initiële kosten en ontwikkeltijd voor een custom made website hoger kunnen zijn dan die van een thema-gebaseerde website, zijn de lange termijn voordelen vaak aanzienlijk. Een op maat gemaakte site kan efficiënter worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, biedt betere mogelijkheden voor schaalbaarheid en aanpassingen, en heeft vaak een hogere ROI doordat deze precies is afgestemd op de behoeften van het bedrijf. Bovendien vermijd je de vaak terugkerende kosten voor thema-licenties en -updates.

Hoe lang duurt het om een professionele website te ontwikkelen?

De ontwikkelingstijd kan variëren van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de complexiteit van de website en de betrokkenheid en input van het bedrijf in het ontwikkelproces.

Hoeveel kost het om een professionele website te laten maken?

De kosten variëren en zijn afhankelijk van de complexiteit van de site en de vereiste functies. Om een indicatiete geven; een one-pager is er al voor € 1195,- . Een basis professionele website begint bij € 2500,- Meer complexe sites met uitgebreide functionaliteiten zitten in de prijsrange van € 3000, – tot € 7500,-

shape

Let’s meet

Contact landingspagina’s