Werkwijze nieuwe website

Hoe verloopt het proces van het maken van een website?

Kennismaking

Ik begin altijd met een kennismaking waarbij we de vragen stellen. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken? Waar moeten we rekening mee houden? Zo krijgen we een helder beeld van je wensen. Ook bepalen we samen de aanpak en het tijdspad.

Analyse en strategie

Wat kunnen we gebruiken van de huidige website en wat wil je anders zien? Welke functionaliteit wil je in de nieuwe website. Welke pagina’s trekken het meeste verkeer? Welke doelen wil jij behalen? Hoe kunnen we het beste de doelgroep bereiken. Hoe willen we dat bezoekers door de site navigeren en welke links leggen we (wireframing)? Met al deze vragen en input bepalen we de strategie.

Ontwerpen

Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp. Met o.a lijnen, kleuren, vlakken en fonts creëren we aansprekende maatwerk designs en layouts. Ik doe dit met jouw wensen en doelgroep in gedachten.
Samen nemen we deze ontwerpen door en passen deze zo nodig aan tot we het juiste gevoel vertaald hebben.

Bouwen & techniek

De website wordt gebouwd met de nieuwste techniek. Het framework wordt gebouwd. Het design verandert in een werkende website. De content wordt geplaatst en ingedeeld. Dit proces is live te volgen. Applicaties kunnen we live testen.

Realisatie en live gang

Wanneer alles naar volle tevredenheid is en alles uitgebreid is getest kunnen we live. De site wordt gekoppeld aan je domein. De hosting kunnen wij ook voor je verzorgen.

Groei en support

Afhankelijk van je wensen zorg ik dat jouw site optimaal blijft werken. Voor Onderhoud en Beheer hebben pakketten op maat zodat je website veilig blijft
Wil je nieuwe video content, SEO verbeteringen of uitbreidingen van functionaliteiten?
Impress staat voor je klaar voor verdere groei.

ANDRÉ

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.
Neem contact op

shape