Werkwijze

Hoe verloopt het proces van het maken van een website?

Kennismaking

Ik begin altijd met een kennismaking waarbij we de vragen stellen. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken? Waar moeten we rekening mee houden? Zo krijgen we een helder beeld van je wensen. Ook bepalen we samen de aanpak en tijdspad.

Analyse en strategie

Analyse. Wat kunnen we gebruiken van de huidige website en wat wil je anders zien?  Welke functionaliteit wil je in de nieuwe website.  Welke doelen willen we behalen? Hoe kunnen we het beste de doelgroep bereiken. Hoe willen we dat bezoekers door de site navigeren en welke links leggen we (wireframing)? Met al deze vragen en input bepalen we de strategie.

Ontwerpen

Vervolgens ga ik  aan de slag met het ontwerp. Met o.a lijnen, kleuren, vlakken en fonts creëren we aansprekende designs en layouts. Ik doe dit met jullie klanten in gedachten. 
Samen nemen we deze ontwerpen door en passen deze zo nodig aan tot we het juiste gevoel vertaald hebben.

Bouwen & techniek

De website wordt gebouwd met de nieuwste techniek. Het framework wordt gebouwd. Het design verandert in een werkende website.  De content wordt geplaatst en ingedeeld. Dit proces is live  te  volgen. Applicaties kunnen we live testen

Realisatie en live gang

Wanneer alles naar volle tevredenheid is en alles uitgebreid is getest kunnen we live. De site wordt gekoppeld aan je domein. De hosting kunnen wij ook voor je verzorgen.

Groei en support

Afhankelijk van je wensen zorg ik dat jouw site optimaal blijft werken. Voor Onderhoud en Beheer hebben pakketten op maat zodat je website veilig blijft 
Wil je nieuwe video content, SEO verbeteringen of uitbreidingen van functionaliteiten?
Impress staat voor je klaar voor verdere groei.

Wie bieden altijd :

Responsive designs

Passie voor het werk

Technisch goedgebouwde sites

Maatwerk voor uw bedrijf

Betrokkenheid

Brede Ervaring

 

Contact

Contact informatie

Impress webdesign
André den Breejen
Dokter van Stratenweg 167
4205LW Gorinchem

Tel: 06 30403113
E mail: [email protected]

Contact
reCAPTCHA