Werkwijze

Hoe verloopt het proces van het maken van een website?

Kennismaking

Ik begin altijd met een kennismaking waarbij we de vragen stellen. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken? Waar moeten we rekening mee houden? Zo krijgen we een helder beeld van je wensen. Ook bepalen we samen de aanpak en tijdspad.

Concept en strategie

Met jouw wensen in het achterhoofd ontwikkelen we vervolgens het concept. Welke functionaliteit moet de website precies bieden? Hoe kunnen we het beste de doelgroep bereiken. We stemmen deze doelstellingen af op de digitale mogelijkheden.

Ontwerpen

Vervolgens ga ik  aan de slag met het ontwerp. Met o.a lijnen, kleuren, vlakken en fonts creëren we aansprekende designs en layouts Ik doe dit met jullie klanten in gedachten. Dit zijn uiteindelijk de echte gebruikers van de website.
Samen nemen we deze ontwerpen door en passen deze zo nodig aan tot we het juiste gevoel vertaald hebben.

Bouwen & techniek

Met het ontwerp als leidraad ga ik  aan de slag. Het design verandert in een werkende website. Applicaties kunnen we live testen Dit proces kun je live volgen. Zo blijf je betrokken bij het hele traject en kan ik indien nodig nog veranderingen of verbeteringen doorvoeren

Realisatie en live gang

Wanneer alles naar volle tevredenheid is en alles uitgebreid is getest kunnen we live. De site wordt gekoppeld aan je domein. De hosting kunnen wij ook voor je verzorgen.

Groei en support

Afhankelijk van je wensen zorg ik dat jouw site altijd tiptop blijft werken.Zijn er nieuwe ontwikkelingen en kansen voor jouw website ? Dan laat ik je dat weten.
Wil je nieuwe video content, SEO verbeteringen of uitbreidingen van functionaliteiten? 
Impress staat voor je klaar voor verdere groei.

Wie bieden altijd :

Responsive design

Passie voor het werk

Technisch goedgebouwde sites

Maatwerk voor uw bedrijf

Betrokkenheid

Brede Ervaring

 

Contact

Contact informatie

Impress webdesign
André den Breejen
Dokter van Stratenweg 167
4205LW Gorinchem

Tel: 06 30403113
E mail: [email protected]

Contact
reCAPTCHA