Professionele webshop laten maken

Professionele webshop laten maken

Steeds meer producten worden online verkocht. Een goede webshop is dus dé manier om je doelgroep te bereiken en je producten te verkopen.

Wil jij een nieuwe webshop met een unieke uitstraling laten maken voor jouw organisatie? Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele webshops die aansluiten bij jouw wensen en ambities.

Het resultaat is een webshop die je volledig kunt beheren, die voldoet aan de nieuwste technieken, gebruiksvriendelijk is, er mooi uitziet en is geoptimaliseerd voor een perfecte vindbaarheid en hoge conversie.

Waarom kiezen voor een professionele webshop?

Met een professionele webshop ben je zelf maximaal in controle. Zo kun je zelf helemaal jouw uitstraling en inrichting bepalen en help ik je met het optimale conversiepad.

Hierbij wordt de gebruikersvriendelijkheid leidend gemaakt. Dit betekent ook zeer snelle laadtijden (onder de 1 sec.) Verder wordt de webshop goed en slim opgebouwd en wordt natuurlijk de beveiliging en ondersteuning niet vergeten.

Super responsive

Tegenwoordig moet een webshop zowel desktop als mobiel- en tabletvriendelijk vormgegeven zijn. Dat betekent dat de webshop afhankelijk van de grootte van het beeldscherm mooi en volledig wordt weergegeven wordt.

Dit lijkt logisch maar op een smartphone ziet een productpagina van een webshop er bijvoorbeeld anders uit dan op een groot 27 inch beeldscherm van de pc. Om de beschrijvingen, foto’s, opties, up-sells, cross-sells en de winkelmand knop goed en slim weer te geven vergt kennis en een plan.

Product pagina's responsive weergave
Voorbeeld Product page weergaven voor desktop en mobiel

Ik heb al een winkel. Een nieuwe webwinkel die werkt

Als de huidige tijd iets nog duidelijker heeft gemaakt is het wel het belang van een goed online verkoop kanaal. Met een webwinkel kunt altijd verkopen en bent u niet alleen maar afhankelijk van uw fysieke winkel.

Wat zijn de redenen om met e-commerce te starten?

 • Je kan 24/7 pre-shoppen op een webshop, wat handig is voor mensen met weinig tijd.
 • Je hebt een groter geografisch bereik.
 • Je verkoopt een niche.
 • Je kunt makkelijker opschalen. Dure winkelruimte is niet noodzakelijk
 • Je kan de marktvraag testen vooraleer je producten fysiek in de winkel brengt.
 • Beperkte investering

Overstappen van webwinkel

Stel je hebt al een webshop maar die draait op Magento , shopify, OpenCart of Prestashop maar je wilt eigenlijk overstappen.

Redenen om over te stappen webshop software kunnen zijn;

 • Meer bewegingsvrijheid in o.a. design
 • Je wilt meer producten gaan verkopen
 • Verder professionaliseren
 • Internationale ambities
 • Je hebt meer functionaliteiten nodig
 • Betere laadsnelheid gewenst
 • Je hebt betere marketing apps nodig

Wij werken Met Woocommerce.

Een webshop laten bouwen met CMS WooCommerce

WooCommerce is het populairste webshop platform voor gebruik binnen WordPress websites. Daarmee is er direct ook een groot voordeel van WooCommerce benoemd: dit systeem integreert vrijwel naadloos in elke WordPress site en is te koppelen aan diverse belangrijke andere features.
WooCommerce is relatief voordelig en eenvoudig te gebruiken.
De kosten en het gemak om zelf je shop te beheren met een overzichtelijk CMS doet veel ondernemers kiezen voor Woocommerce.

Voorbeelden van webshops die Impress heeft gerealiseerd.

B2C webshop

B2B webshop

Webshop onderhoud

Goed onderhoud van een WooCommerce webshop is essentieel voor het succes van een online bedrijf. Het zorgt ervoor dat de webshop veilig, snel en gebruiksvriendelijk blijft, wat directe invloed heeft op de klantervaring en verkoopresultaten. Regelmatige updates van WooCommerce en bijbehorende plugins garanderen dat alle functionaliteiten soepel blijven werken en beveiligingsrisico’s geminimaliseerd worden.

Bovendien helpt onderhoud bij het optimaliseren van de webshop voor zoekmachines, wat leidt tot betere vindbaarheid en meer verkeer. Voor ondernemers betekent dit dat goed onderhoud niet alleen de prestaties verbetert, maar ook de betrouwbaarheid van hun online aanwezigheid versterkt, wat cruciaal is voor het opbouwen van vertrouwen bij klanten

 

Waarom een professionele webshop laten maken door Impress?

PROFESSIONELE VORMGEVING

Altijd het beste maatwerk design gemaakt voor jouw bedrijf.

HOSTING EN DOMEINNAAM

Full service betekent bij ons ook echt full service. Wij verzorgen ook de webhosting en domeinregistratie van jouw website.

ZOEKMACHINE VRIENDELIJK

Door de combinatie van een geoptimaliseerde webshop en sterke content zorgen we ervoor dat potentiële klanten je goed kunnen vinden

RESPONSIVE WEBDESIGN

De webshops die wij bouwen zijn altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Wel zo handig, dan ben je altijd goed zichtbaar.

ONDERHOUD EN SUPPORT

We zorgen dat jouw webshop up-to-date blijft. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt.

ANDRÉ

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.
Neem contact op

Een goede webshop is altijd maatwerk

Kies voor kwaliteit in plaats van prijs
Voor een maatwerk webshop betaal je misschien meer als voor een standaard webshop. Maar met standaard lever je altijd in op uitstraling, kwaliteit en conversies.

Webshops waar we trots op zijn

Vloeren webshop

Materialen webshop

Webshop met klanten login.

 

shape

Veelgestelde vragen webshop laten maken

Kun je een webshop per maand betalen?

Is mogelijk. Info volgt.

Hoeveel producten kan Woocommerce aan?

Hier gaan verschillende getallen voor rond. 25.000 tot wel 100.000. Uit ervaring kan ik zeggen dat 10.000+ met veel productvariaties heel goed mogelijk is. Met goede hosting, juiste configuratie en schone database structuur kan woocommerce zeker 50.000 producten aan.

Wat kost een webshop die professioneel wordt gebouwd?

Een professionele webshop kunnen we bouwen voor je vanaf € 1999,-