Recensies

Recensies

Wat klanten vertellen.

Klanten waarderen ons met 4.9 uit 5 sterren

Aqua Delta B.V.

Aqua Delta solar pomps

Onze wens voor een nieuwe website is naar uiterste tevredenheid uitgevoerd door Impress Webdesign. Na een uitgebreide eerste kennismaking besloten om onze website door Impress Webdesign te laten uitvoeren. Wij hebben het gehele proces zeer positief ervaren en vinden de open en snelle communicatie een absolute uitblinker. Bedankt!

H Frantzen

HI-Ongediertebestrijding

Zeer professionele aanpak, levert op tijd zeer goed werk af! Goede communicatie en reageert snel op vragen. Ook zijn input voor design is zeer goed!

Eelco Schippers

Trouwambtenaar Eelco

André heeft mijn website www.trouwambtenaareelco.nl totaal vernieuwd. Daar ben ik zeer blij mee, want de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd!

recensies van smederij vander vegt

Van der Vegt

Van der Vegt Smeed en constructie

André is erg betrokken bij het ontwerp, denkt mee om alle content zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarnaast werkt hij professioneel, afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Kortom erg prettig samenwerken.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

recensies van aannemer mgk

Alfons Godschalk

MGK Bouw BV

André heeft voor ons een geheel nieuwe web-site ontwikkeld. André geeft hierin gelijk een goed traject aan wanneer gegevens aangeleverd dienen te worden en wanneer de site online kan gaan.Hij heeft ons in alles heel goed begeleid en een hele mooie frisse en moderne site gemaakt waar wij super trots op zijn en die heel goed past bij hetgeen ons bedrijf wil uitstralen

recensie van manager webshop laminaat

Jasper de Waard

Laminaat XXL

Impress webdesign heeft een geweldige website voor Laminaatxxl.nl gebouwd. In dit proces was Andre zeer betrokken en dacht mee over onze ingewikkelde eisen. Na oplevering is hij nog steeds betrokken met nieuwe ontwikkelingen. We vonden het best spannend om onze webshop te verbouwen maar André heeft alle verwachtingen zeker waar gemaakt. Professioneel en zeker aan te bevelen!

recensies van noblabla objects

IJs Berm

Noblabla Objects

Impress webdesign is in staat gebleken om de website van mijn bedrijf een enorme boost te geven. In goede samenwerking is er veel zorg besteed aan zowel de uitstraling als de techniek. En met succes. De bezoekers aantallen en de offerte aanvragen zijn hierdoor aanzienlijk toegenomen.
Grote klasse, André.

Nicole de Weerd

Dierenkliniek Breda

Impress-Webdesign heeft een prachtige website voor ons bedrijf, Dierenkliniek Breda, gemaakt. André is zeer betrokken en heeft goede ideeën. Wij zijn blij met het eindresultaat!

Simone Scheffers

Effen yoga

Andre kan goed aanvoelen wat je wil en wat bij je bedrijf past. Veel dingen zijn moeilijk zelf te verzinnen en heel fijn als een expert voor jou een basis neer kan zetten. Ik ben heel blij met mijn website.

Britt Vroegh

 Beautysalon Natural

Impress webdesign heeft een prachtige website voor schoonheidssalon-bn.nl gebouwd. André heeft naar al onze wensen geluisterd, had goede ideeën en was zeer betrokken. André werkt professioneel en wij zijn erg tevreden met het resultaat. Zeker aan te bevelen!

Fred Tokkie

PemiumKeur / Huizendokter

Al vele jaren werk ik met André. Al mijn websites heb ik samen met hem gemaakt. Een bijzonder fijne samenwerking waarbij André zich voornamelijk bezig hield met de techniek achter de website. Mede dankzij André heb ik een goed lopend bedrijf gekregen omdat mijn bedrijf De Huizendokter zo enorm goed gevonden wordt op het internet. Al jaren sta ik op nummer 1 in Amsterdam en dat krijgen maar heel weinig website bouwers in Nederland voor elkaar. André hanteert redelijke tarieven waar je heel veel resultaat voor terugkrijgt.

A van Zanten

Denk Creatief

Ik vind dat Impress Webdesign mijn ideeën op een onwijs goede manier heeft vertaald in mijn nieuwe website. Ook veel respect voor jouw vertaling van mijn teksten en ideeën, top, en jouw flexibele houding mbt tot al mijn ideeën en wijzigingen. Tot slot, de reacties op mijn site zijn vooral: “dat is echt jou site Asmarinda.” Bijzonder knap dat je dat hebt gerealiseerd.

Frans van Rijckevorsel

TEC4 Nederland

André is zeer gemotiveerd en denkt mee voor de ontwikkeling van mijn website.

Alles wordt snel aangepakt en opgelost.

Fred van der Ven

Remat Services

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Impress Webdesign. Impress heeft voor ons een website ontworpen en gebouwd die uitstraalt waar ons bedrijf voor staat: “professionaliteit met een flexibele en klantgerichte aanpak” Wij kunnen stellen dat deze kwalificatie zeker ook geldt voor Impress Webdesign. Een goed eindresultaat en een bijzonder prettige samenwerking.

Jan Lips

Stalhouderij Fjordenpaard

Heerlijk om met iemand te werken die met ONS mee denkt. Die je de tijd gunt om een verhaal te maken, maar wel een tijdspad aan geeft. De sfeer van ons bedrijf te voelen en te laten uitkomen op de website.

Bedankt, Jan Lips

Deny Schop

DT!M

We zijn heel tevreden met de samenwerking en de aanvullende ideeën. Ook voor de goede adviezen over de mogelijkheden die er zijn! Wij hopen nog op een langlopende relatie. Dat is het uitgangspunt om samen in ontwikkeling te blijven