Stuur een recensie in.

Recensieformulier

Recensies

lezen over

Impress webdesign

Fred Tokkie

De Huizendokter

Al vele jaren werk ik met André. Al mijn websites heb ik samen met hem gemaakt. Een bijzonder fijne samenwerking waarbij André zich voornamelijk bezig hield met de techniek achter de website. Mede dankzij André heb ik een goed lopend bedrijf gekregen omdat mijn bedrijf De Huizendokter zo enorm goed gevonden wordt op het internet. Al jaren sta ik op nummer 1 in Amsterdam en dat krijgen maar heel weinig website bouwers in Nederland voor elkaar. André hanteert redelijke tarieven waar je heel veel resultaat voor terugkrijgt.

Nicole de Weerd

Dierenkliniek Breda

Impress-Webdesign heeft een prachtige website voor ons bedrijf, Dierenkliniek Breda, gemaakt. André is zeer betrokken en heeft goede ideeën. Wij zijn blij met het eindresultaat!

Fred van der Ven

Remat Services

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Impress Webdesign. Impress heeft voor ons een website ontworpen en gebouwd die uitstraalt waar ons bedrijf voor staat: “professionaliteit met een flexibele en klantgerichte aanpak” Wij kunnen stellen dat deze kwalificatie zeker ook geldt voor Impress Webdesign. Een goed eindresultaat en een bijzonder prettige samenwerking.

Jan Lips

Stalhouderij Fjord en paard

Heerlijk om met iemand te werken die met ONS mee denkt. Die je de tijd gunt om een verhaal te maken, maar wel een tijdspad aan geeft. De sfeer van ons bedrijf te voelen en te laten uitkomen op de website.
Bedankt, Jan Lips

Deny Schop

Eigenaar DT!M

We zijn heel tevreden met de samenwerking en de aanvullende ideeën. Ook voor de goede adviezen over de mogelijkheden die er zijn! Wij hopen nog op een langlopende relatie. Dat is het uitgangspunt om samen in ontwikkeling te blijven.

Ijs Berm

Noblabla Objects

Impress webdesign is in staat gebleken om de website van mijn bedrijf een enorme boost te geven. In goede samenwerking is er veel zorg besteed aan zowel de uitstraling als de techniek. En met succes. De bezoekers aantallen en de offerte aanvragen zijn hierdoor aanzienlijk toegenomen.
Grote klasse, André.

A van Zanten

Denk Creatief

Ik vind dat Impress Webdesign mijn ideeën op een onwijs goede manier heeft vertaald in mijn nieuwe website. Ook veel respect voor jouw vertaling van mijn teksten en ideeën, top, en jouw flexibele houding mbt tot al mijn ideeën en wijzigingen. Tot slot, de reacties op mijn site zijn vooral: “dat is echt jou site Asmarinda.” Bijzonder knap dat je dat hebt gerealiseerd.
A van Zanten

Jasper de waard

Laminaat XXL

Impress webdesign heeft een geweldige website voor Laminaatxxl.nl gebouwd. In dit proces was Andre zeer betrokken en dacht mee over onze ingewikkelde eisen. Na oplevering is hij nog steeds betrokken met nieuwe ontwikkelingen. We vonden het best spannend om onze webshop te verbouwen maar André heeft alle verwachtingen zeker waar gemaakt. Professioneel en zeker aan te bevelen!

Ervaringen met webdesigner Impress webdesign Gorinchem lezen.
Lees de recensies van tevreden klanten waar ik een professionele website of meerdere websites voor heb gebouwd.