WordPress specialist

 

Bent u op zoek naar een echte website wordpress specialist? Lees dan verder, misschien kunnen we elkaar helpen.

Bent u op zoek naar een WordPress specialist die voor u een website met een super eenvoudige CMS kan maken en net wat meer biedt?
Bij Impress bent u dan aan het goede adres, wij bouwen websites en webshops die heel geschikt om zelf te onderhouden en zelf je teksten en pagina’s te beheren.

Demo
Ik kan als wordpress specialist heel enthousiast zijn over de manier hoe WordPress voor u kan werken maar nog beter is om het zelf te ervaren. Graag vertel ik u er meer over en laat het zien in demo.

Voordelen wordrpress specialist 
Een Website WordPress specialist biedt natuurlijk voordelen. Het is niet al te moeilijk om een wordpress site te maken, er zijn er genoeg die dat doen, maar om alles uit de techniek en de mogelijkheden te halen is een heel ander verhaal. Door ervaring en telkens weer je kennis te vergroten en nieuwe technieken te gebruiken komt de website op  een veel hoger niveau.  Vraag een nu en offerte aan en je kunt dit ook ervaren.

Service
Service en support. Wanneer de website is opgeleverd hoeft u niet alles zelf te doen. Zo kunt u altijd terugvallen op ons. Zo kunnen we periodieke onderhoud en back ups voor u uitvoeren. Ook denken wij met u mee wanneer u wilt opschalen of wilt uitbreiden.

Wij bieden meer dan alleen goed webdesign. Impress webdesign is veelzijdig en van veel markten thuis maar werkt ook samen met een netwerk van specialisten voor het beste resultaat.
Zo is bijvoorbeeld mogelijk ; lucht fotografie (beelden genomen van een drone), een digitale rondreis door uw bedrijf, Domeinnaam registratie, Cursus website beheer op locatie, Conversie verbetering, Seo, video content, Ads words campagne, en hulp met teksten en content.

 

Wij zijn uw partner voor uw nieuwe wordpress website.

website wordpress specialist

Wij bieden altijd :

Responsive design

Passie voor het werk

Technisch goedgebouwde sites

Maatwerk voor uw bedrijf

Betrokkenheid

Brede Ervaring

WordPress specialist

 

WordPress oplossingen

Zoals gezegd is Impress een echte WordPress specialist. WordPress kent standaard al veel oplossingen en plugins die we veelvuldig implementeren, maar deze standaarden voldoen niet altijd.
Wanneer er meer gevraagd wordt dan komt de WordPress specialist in ons naar boven en passen we plugins en scripts aan of bedenken nieuwe oplossingen.

WordPress designs

Designs komen bij ons niet uit de box. Webdesigns worden op maat  gemaakt voor uw bedrijf. U wilt zich toch onderscheiden van uw concurrent

We maken niet alleen designs voor complete websites, maar ook voor goed converterende WordPress landing pagina’s. Deze pagina’s zijn uitermate geschikt om de waardes van uw bedrijf extra weer te geven.

Woocommerce shop – WordPress

WordPress is ook de perfecte framework om als basis te dienen voor uw webwinkel. Wij werken tegenwoordig alleen nog maar met Woocommerce. Dat is niet voor niks. Woocommerce is het snelgroeiende shop platform in de markt. Dat is omdat het goed en stabiel werkt, makkelijk is uit te breiden en het zeer logisch is ingedeeld , dus je er makkelijk zelf meewerkt.

Contact
Contact
reCAPTCHA