WordPress specialist

Hoe verloopt het proces van het maken van een website?

Bent u op zoek naar een WordPress specialist die voor u een website met een super eenvoudige CMS kan maken en net wat meer biedt?
Bij Impress bent u dan aan het goede adres, wij bouwen websites en webshops die heel geschikt om zelf te onderhouden en zelf je teksten en pagina’s te beheren.

Demo
Ik kan als wordpress specialist heel enthousiast zijn over de manier hoe WordPress voor u kan werken maar nog beter is om het zelf te ervaren. Graag vertel ik u er meer over en laat het zien in demo.

Voordelen
Een WordPress specialist biedt natuurlijk voordelen. Het is niet al te moeilijk om een wordpress site te maken, er zijn er genoeg die dat doen, maar om alles uit de techniek en de mogelijkheden te halen is een heel ander verhaal. Door ervaring en telkens weer je kennis te vergroten en nieuwe technieken te gebruiken komt u website om een veel hoger niveau. Je kunt het zien en je zult het ook ervaren.

Service
Service en support. Wanneer de website is opgeleverd hoeft u niet alles zelf te doen. Zo kunt u altijd terugvallen op ons. Zo kunnen we periodieke onderhoud en back ups voor u uitvoeren. Ook denken wij met u mee wanneer u wilt opschalen of wilt uitbreiden.

Wij bieden meer dan alleen goed webdesign. Impress webdesign is veelzijdig en van veel markten thuis maar werkt ook samen met een netwerk van specialisten voor het beste resultaat.
Zo is bijvoorbeeld lucht fotografie, een digatale rondreis door uw bredrijf
Voor o.a webshops, Domeinnaam registratie, Cursus website beheer op locatie, Conversie verbetering, Seo, video content, Ads words campagne, hulp met teksten en hosting.

Wij zijn uw partner voor uw nieuwe wordpress website.

Wij bieden altijd :

Responsive design

Passie voor het werk

Technisch goedgebouwde sites

Maatwerk voor uw bedrijf

Betrokkenheid

Brede Ervaring

WordPress oplossingen

Zoals gezegd is Impress een echte WordPress specialist. WordPress kent standaard al veel oplossingen en plugins die we veelvuldig implementeren, maar deze standaarden voldoen niet altijd.
Wanneer er meer gevraagd wordt dan komt de WordPress specialist in ons naar boven en passen we plugins en scripts aan of bedenken nieuwe oplossingen.

WordPress designs

Designs komen bij ons niet uit de box. Webdesigns worden op maat  gemaakt voor uw bedrijf. U wilt zich toch onderscheiden van uw concurrent

We maken niet alleen designs voor complete websites, maar ook voor goed converterende WordPress landing pagina’s. Deze pagina’s zijn uitermate geschikt om de waardes van uw bedrijf extra weer te geven.

Woocommerce shop – WordPress

WordPress is ook de perfecte framework om als basis te dienen voor uw webwinkel. Wij werken tegenwoordig alleen nog maar met Woocommerce. Dat is niet voor niks. Woocommerce is het snelgroeiende shop platform in de markt. Maar vooral het beste voor uw omdat het makkelijkste werkt.

Contact

Contact