Website vakantiewoningen

Villa Rent Italy

Verhuur site voor zeer ruime villa in de Italiaanse bergen. Overzichtelijke website met veel informatie over de omgeving. Koppelingen en boekingen met Home Away. Geintegreerde bookings kalender. Fris ontwerp gemaakt in WordPress met een makkelijk te beheren CMS. Natuurlijk op alle schermen volledige responsive. In 2019 heeft de website een Re-design gehad.

#Conversie#Hosting#Ontwerp#Responsive#Wordpress
Homepagina – Mobiele menu weergave
Home page- Desktop weergave. Re-design 2019
Direct boeken en betalen op de website
integratie van beschikbaarheid
integratie van beschikbaarheid

Website voor vakantie woning verhuur

Een goede website kan een cruciale rol spelen bij het helpen van jouw vakantie woningen verhuurbedrijf. Ten eerste kan een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website potentiële klanten aantrekken en overtuigen om bij jou te boeken in plaats van bij de concurrentie.

De website kan ook dienen als een platform voor het tonen van professionele foto’s en beschrijvingen van jouw accommodaties, waardoor klanten een beter beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten tijdens hun verblijf. Als dit dan snel en effecient werkt geeft dat de bezoeker meer vertrouwen. Daarnaast kan een website ook dienen als een centraal punt voor communicatie met klanten, zoals voor het beantwoorden van vragen en het verwerken van reserveringen en betalingen.

Of je nu een B&B runt, appartmenten verhuurt of je directe boekingen wil promoten. Genoeg redenen om je eigen website eens kritisch te bekijken en zien of er geen kansen laat liggen.

André den Breejen
André den Breejen

Wil je weten wat Impress voor jouw website kan betekenen?

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek.